Select Page

Ben je je flow kwijt?

Ik help je graag weer terug op je yogamat zodat jij jouw practice weer kunt oppakken en verdiepen terwijl je verbindt met een online community vol gelijkgestemden.

Het Wereldwijde Web biedt veel op het gebied van yoga, maar je bent het zat om je tijd kwijt te zijn met het zoeken naar een fijne les. Je zoekt verdieping en het liefst verbinding met een docent en gelijkgestemden. Maar waar begin je?
Stop met zoeken, je bent hier aan het goede adres!

Met een achtergrond in dans en een grote liefde voor beweging startte ik mijn yoga avontuur met de meest fysieke yogavorm: Ashtanga Yoga waarin ik gekwalificeerd docent ben. Vanaf dat moment ben ik mij blijven verdiepen en specialiseren in andere facetten binnen de yoga en doceer ik inmiddels ook Vinyasa Flow, Yin, Stress Relief en Myo Fascia Yoga. Met heel veel plezier en passie geef ik inmiddels ruim 6 jaar les.

Juist nu is het belangrijk om tijd te maken voor bewustwording en een moment voor jezelf te creëren en naar je lichaam te luisteren. Een consistente thuispractice kan je hierbij helpen. Wanneer heb je rust nodig? Wanneer heb je juist vuur nodig? Welke houding of yogavorm biedt jou balans?
De bewustwording helpt je bij het maken van keuzes in het dagelijks leven en te leven vanuit jouw hart en intuïtie.

 

 

 

Anne Kluit Respace yoga
thuispractice

Een thuis practice starten en in stand houden is niet makkelijk

Misschien ligt je practice stil doordat de yogastudio’s gesloten zijn en mis je die stok achter de deur. Maar wat als ik je vertel dat je je yogareis vanuit huis kunt voortzetten? Een consistente thuis practice geeft enorm veel verdieping. 

Zelf heb ik ook moeten zoeken naar een manier om yoga te integreren in mijn leven en mezelf steeds weer te motiveren om op de mat te stappen. In het drukke leven dat we allemaal leiden past een modern yogaplatform met een community die je helpt te groeien. Samen maken we die drempel om regelmatig de yogamat op te stappen lager.

Als yogadocent inspireer ik jou graag met mijn kennis en enthousiasme. Want ik weet welke uitdagingen en drempels er zijn wanneer het gaat om het starten en behouden van jouw thuispractice. 

Laat mij je helpen ! 

“Allow yourself to transform as many times as you need to be fully happy and free.” - Yung Peoblo

Ik hoef je niet meer te overtuigen dat je je zowel fysiek als mentaal beter voelt wanneer je een yogaroutine hebt gevonden. Dat iedere dag een kort moment op de yogamat op de lange termijn veel resultaten biedt.

Met Re|Space Yoga wil ik je laten zien hoe je yoga kunt integreren in je leven én dat je tot meer in staat bent dan je denkt. Fysiek en mentaal. Hoe je een meer gebalanceerd en gelukkiger leven leidt met een consistente thuis practice. Zit lekkerder in je vel, haal net even wat dieper adem en voel je soepel.