Select Page
HABIT

Start een blijvende en ondersteunende yoga & meditatie practice in 30 dagen.

Geen tijd, energie en motivatie? Dan is deze cursus juist voor jou.

zet mij op de wachtlijst
ruimte

Verander je gewoontes, verander je leven.

Leer hoe je een yoga en meditatie practice start die je vol kunt houden omdat je deze daadwerkelijk wilt doen! Juist als je hier geen tijd voor hebt en het moeilijk vindt om een nieuwe gewoonte te creëren.

‘When things change inside you, things change around you.’

Self Practice Cursus

Stel je eens voor,

Je maakt iedere dag tijd voor jouw self practice en ervaart daardoor meer ruimte, rust en veerkracht. Er is een diepe connectie met jezelf ontstaan wat rust en zelfvertrouwen geeft en helpt om goed voor jezelf te zorgen. Je weet dat je alleen op die manier er ook voor anderen kunt zijn. 

Je luistert naar de signalen die je lichaam geeft in plaats van deze te negeren en maar ‘door te denderen’. Je lichaam voelt krachtig en ontspannen tegelijk en dit is precies hoe jij in het leven staat. Je bent flexibel en veerkrachtig en beweegt soepel mee met de constante veranderingen in het leven. 

Je leeft vanuit je hart in plaats vanuit je hoofd en dat voelt goed! 

‘Ik vond het erg moeilijk om ruimte voor mijzelf te vinden als moeder van 3 kinderen tussen de o en 3 jaar. Als er dan tijd was vond ik het lastig om die aan een practice te besteden. De drempel was erg hoog geworden en de inspiratie en motivatie erg laag.

Door inspiratie, support en motivatie vanuit Anne vond ik de weg naar de mat terug en raakte ik opnieuw geïnspireerd en gemotiveerd om yoga op te pakken. Ik leerde hoe ik kleine self practice momenten kan creëren en hoe ik in die kleine momentjes toch ook diepgang kan vinden. Ondanks de dagelijkse drukte lukt het me nu om vrijwel elke dag ruimte te maken voor een practice. Ik word er echt heel blij van en ervaar er letterlijk meer ruimte door.
Op de een of andere manier lukt het met daardoor ook om meer ruimte in te némen van de mat af. Iets wat ik niet gewend ben van mezelf maar zo fijn is!’

– Michelle

connect

 Hoe werkt het praktisch gezien?

 

HABIT vindt plaats in een besloten online omgeving. Je volgt de cursus op jouw tempo en behoud levenslang toegang!

Na deze cursus ondersteun jij jezelf met jouw unieke self practice die jou precies geeft wat je nodig hebt. Je hebt een manier gevonden om dagelijks een moment voor jezelf te maken en ervaart meer diepgang tijdens jouw yoga en meditatie practice thuis of in een yogastudio.

 ‘Ik liep rond met burn-out klachten en had geen yoga ervaring. Met de hulp van Anne startte ik een yoga practice en mede daardoor kon ik aan mezelf werken en voel ik dat ik nu aan het opkrabbelen ben.
Ik doe nu bijna iedere ochtend een yogales van 20 minuten en maak overdag tijd voor een mini-practice zoals een ademhalings oefening of gronden. En ik weet nu dat ik niet altijd hoofd- en nekpijn hoef te hebben door een simpele oefening die ik iedere dag voor het slapen gaan doe.

Ik heb de afgelopen weken van meerdere mensen te horen gekregen dat ik nu straal en een heel andere persoon ben dan die zij de afgelopen tijd hebben gezien. En zo voel ik me ook! Lichter, tevredener en ik zit beter in mijn vel.’

– Wendy